Hoofdmenu

Verhardingen

Siergrind

Siergrind of kiezelsteentjes worden veelal toegepast daar waar men een visueel contrast wenst te bereiken tussen de verschillende soorten verhardingen.

Of gewoon als bijkomende degelijke, maar eenvoudig aan te leggen verharding, om bijvoorbeeld een tweede auto te parkeren, een paadje naar het tuinhuis, of een propere verharding rondom het tuinhuisje,...

Kortom alles is mogelijk.

Op plaatsen waar intensief gebruik zal gemaakt worden van de grindverharding is het aangeraden om met grindstabilisatieplaten te werken. Dit zijn speciaal ontworpen honinggraadstructuren die het siergrind op zijn plaats houdt en die spoorvorming voorkomt. Tevens zijn deze grindstabilisatieplaten bestand tegen autoverkeer, mits het voorzien van een draagkrachtige ondergrond.

Neem gerust contact op voor enkele refenties en een bezoek ter plaatse.

Klinkerverharding

Voor uw terras, oprit, tuinpaden, ... beschikken wij over een ruim aanbod klinkers.

Vierkante, rechthoekige, getrommelde of strakke klinkers. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Een professionele plaatsing op een goed voorbereide ondergrond is essentieel voor een degelijke klinkerverharding.

Ook het uitbreken van een bestaande verharding, het controleren en / of vernieuwen van de bestaande riolering nemen wij voor onze rekening.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere uitleg of prijsvraag.

Asfalt

Het aanleggen van parkings, toegangswegen, opritten,... in asfalt zijn tevens onze specialiteit. Wij zorgen voor de nodige waterafvoeren, boordstenen, onderfundering, asfalt,..., alsook voor de eventuele groenaanleg rondom het terrein. NIEUW: Wist u dat we naast de klassieke zwarte asfalt ook nog 9 andere kleuren asfalt aanbieden? Door het diverse aanbod kan steeds een perfecte match met uw woning of bedrijf geplaatst worden én het is net als de zwarte asfalt erg onderhoudsvriendelijk. Uitvoeringsprocédé: Vooralleer we aan de werkzaamheden beginnen meten we eerst het terrein vakkundig op. Zo wordt er een beeld verkregen van de nodige boordstenen, waterafvoerpunten en hellingen. Op basis daarvan kunnen we overgaan tot een gedetailleerde prijsofferte. Eenmaal we een akkoord bereikt hebben, kunnen we starten met de werkzaamheden.

Betonverhardingen

De klassieke betonverharding is weer in. We stellen ze U voor in een nieuw kleedje!

hetzij  - geborsteld ( vooral voor inritten van ondergrondse parkeergerage's )

          - gepolierd ( half of volledig )

          - gepolierd en verzaagd in tegelvorm van minimum 1m²

          - gepolierd in de kleur die u wenst

          - ...

 

Van de voorbereidingen ( grondwerken, waterafvoeren plaatsen, bekisting plaatsen, wapeningsnetten plaatsen ) tot het plaatsen van de betonverharding

volgens uw wensen ( ruw, half of volledig gepolierd, naturel kleur of gekleurd, behandeld tegen indringen van oliën, verzaagd in tegelvorm e.d.,...).

We nemen de werkzaamheden van begin tot einde in eigen beheer en bieden een correctie prijs - kwaliteit verhouding.

Daarom zijn we ervan overtuigd dat we voor u zeker iets kunnen betekenen.

 

 

Zie afbeeldingen voor enkele referenties van onze werken.