Veramme grondwerken
Foto: Krew Collective

Over Veramme


Pieter Veramme realiseert in 2007 zijn jongensdroom met de oprichting van Veramme tuin - & grondwerken. Vanaf 2013 wordt het roer omgegooid, breiden de activiteiten binnen Veramme BV uit en volgen diverse investeringen in materieel, personeel en opleidingen. 

Een nieuwe vaste locatie op het bedrijventerrein De Noordvaart te Nieuwpoort in 2016 biedt in stroomversnelling de ruimte voor een verdere groei van onze dienstverlening. De uitbouw van ons terrein en bedrijfsgebouwen krijgt in de toekomst verder vorm.

Personeel is onze kracht, ondersteund door een modern wagenpark en oog voor nieuwe investeringen. Dit alles verzorgt de dynamiek binnen onze dienstverlening en als onderneming ijveren we ervoor om een gevestigde waarde binnen ons werkterrein te worden.

Hopelijk tot binnenkort,

Pieter & team

 

Ons team


Pieter Veramme

Bestuurder

Werfbezoeken, offertes opstellen, klanten- en leverancierscontacten, … alles volgt zich in een razendsnel tempo op. Daarnaast kun je mij vaak terugvinden op de werf in één van onze machines.
Een onderneming leiden is meer dan een dagtaak, het is een passie!
Daarbovenop zorgt de inzet van ons gedreven team voor de dagelijkse groei van onze onderneming.

Jean–Marie

Kraanmachinist

Bekwame kraanmachinist met jarenlange ervaring en grondwerken in het bloed. Nivelleren is een koud kunstje. Bij elk project staat een uiterst verzorgde uitvoering en afwerking steeds voorop.
Grondverzetmachines, grondwerken zijn een ware passie en hobby. Een onmisbare schakel op de werf voor alle grondwerk groot en klein.

Jerry

Bouwarbeider

Onze handige harry. Geen klus is hem te complex. Zijn bestelwagen is één grote gereedschapskist. Riolering en nutsleidingen plaatsen, putdeksels opmetselen, verhardingen aanleggen, ... Allerhande renovaties met veel handenarbeid. Kortom, een manusje-van-alles die alle karweien vakkundig uitvoert.

Gilles

Vrachtwagenbestuurder

Als benjamin ruilde hij de schoolbanken in voor een vrachtwagen. Dagelijks verzorgt hij talrijke leveringen bij onze klanten en op werven. Hij plaatst behendig afvalcontainers, transporteert bouw- en sloopafval, of vervoert veilig onze grondverzetmachines van werf tot werf. Goederentransport is servicegericht en vergt een grote flexibiliteit. Hiervoor is Gilles onze man!

Steven

Vrachtwagenbestuurder

Met de werfvrachtwagen verzorgt hij de aan- en afvoer van bouwmaterialen voor aannemers wegenbouw, bevoorraadt hij de werven of plaatst hij afvalcontainers. Geen taak is hem teveel. Transport is een passie. Droogte, slijk, modder … on & off road, vol overgave verzorgt hij zijn leveringen.
Een net wagenpark geeft hem voldoening en laat ons bedrijf tevens stralen.

Pedro

Bouwarbeider

Pedro houdt van handenarbeid. Op de koer sorteert hij grondig alle afval in de juiste box. Hij assisteert onze machinisten bij de diverse grond- en sloopwerken. Hij springt in het rond om te helpen waar nodig. Geen opdracht is hem teveel.

Frederiek

Kraanmachinist

Als ervaren kraanmachinist past hij perfect binnen ons team. Behendig bestuurt hij diverse grondverzetmachines. Complexe bouwputten uitgraven tegen een strakke timing is zijn ding. Ook op sloopwerken vind je hem terug. Welkom in ons team Frederiek!


Melvin

Vrachtwagenbestuurder

Sinds kort maakt Melvin deel uit van ons team.
Transporteren van allerhande bouwstoffen, gronden en machines is zen ding!
Welkom in ons team Melvin!
Momenteel hebben we een openstaande vacature bouwarbeider ( handwerker )
 
Heb je interesse om je even voor te stellen? 
Neem contact met ons op en mail je CV naar info(at)veramme.com
Tot binnenkort?

Erkenningen


Erkenning der aannemers : 1C1 - 1C3 - 1G2 - 1G3 - 1B1 - 1C2 - 1G1 - 1G4 - 1G5
Grondbanknummer 2014/0041
Goederenvervoer over de weg: 25677
OVAM registratie: vervoerder & IHM - Inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of -makelaar: 114311
Tracimat: aansluiting aannemers sloop- & afbraakwerken
Lid: Confederatie Bouw, Bouwunie

Wil jij ons team versterken?


Veramme grondwerken
Grondwerk op elk terrein.

Contact