Veramme grondwerken

Algemene info


Wat je zeker moet weten.
 • Staat de container op openbaar domein?
  Neem contact op met de gemeentelijke diensten en vraag tijdig uw parkeerverbod en/of inname openbaar domein aan. Zo voorkom je vertraging bij het uitvoeren van de werken.
 • De afvalcontainer wordt afgezet op een goed bereikbare en berijdbare plaats. Voorzie voldoende ruimte voor de afzetplaats om vlot te manoeuvreren met de vrachtwagen.
 • Check of de ondergrond stevig genoeg is.
  Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade aan privé of openbaar domein als u een standplaats aanwijst.
 • Plaats uw bestelling via mail, met vermelding van facturatiegegevens, standplaats container en uw gsm-nummer waarop we u vlot kunnen bereiken, of de gegevens van uw aannemer die de werken uitvoert of van uw arbeiders ter plaatse.
 • Wij vragen nieuwe klanten bij een eerste bestelling om een voorschot te storten. We verwachten het bewijs van betaling voor de plaatsing.
 • Wens je de container te wisselen, meld dit vooraf en bel ons tijdig op voor de wissel. Enkel op deze manier kunnen wij een vlotte service garanderen en onze planning respecteren.
 • Respecteer de belading.
  Vrachten met aarde, steenpuin mogen slechts tot de rand van de container gevuld worden. Wij dienen de verkeersregels te volgen, overbelading wordt streng beboet.
 • Aangeboden afval dient vrij te zijn van milieubelastende stoffen: KGA en gevaarlijk afval, AEEA, oliën en vetten, asbestcement, verontreinigde bodem. (tenzij schriftelijk overeengekomen in offerte).
  Een visuele controle wordt uitgevoerd door onze depotverantwoordelijke bij het aanleveren en verwerken van de container. In Vlaanderen begint de zorg voor het milieu met het gescheiden inzamelen van afval.
 • Na het ophalen van de afzetcontainer staan wij in voor het sorteren en recycleren van de diverse afvalstromen.
  Met de afvoer naar diverse verwerkingsbedrijven voldoen we aan de verplichting om afval een tweede leven te geven. Afval wordt grondstof. Op deze manier slaan we handen in elkaar en dragen zorg voor een duurzaam milieu en de toekomst van ons allen.
Bedankt om deze info te doorlezen en de interesse in ons bedrijf.

Heb je nog vragen? Wens je vrijblijvend advies?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Veramme grondwerken
Grondwerk op elk terrein.

Contact